energy-cosmetic

Alege limba [RO] / Choose language [EN]

 


CONTACT

 

Contact Rapid Energy© Cosmetic:

Pentru orice comanda sau informatie suplimentara, ne puteti contacta oricand !
Adresa Web: www.energy-cosmetic.ro

E-mail: vanzari@energy-cosmetic.ro
office@energy-cosmetic.ro

Tel: +40 744 973 174
Fax: +4021 795 0158

Adresa: Bucuresti, B-dul. Burebista 3, D16, sc. 2, ap. 57, Sector 3

 

Parteneri:

www.spezialklinik-neukirchen.de

Spezialklinik Neukirchen GmbH & Co. KG
Akutklinik zur Behandlung von Allergien, Haut- und Umwelterkrankungen anhand eines ganzheitlichen cortisonfreien Therapiekonzeptes
www.spezialklinik-neukirchen.de

 

www.energy-cosmetic.de

Energy Cosmetic Int. GmbH & Co. KG
Nahrungsergänzungen und Dermatokosmetik für Allergiker
www.energy-cosmetic.de

 

Equiderm Pharma GmbH
Diätetische Produkte bei chronischen Hautentzündungen
www.equiderm-pharma.com
www.equiderm-plus.com

 

Bio-Data GmbH
Individuelle Diätpläne bei Allergien und Reizdarmsyndrom
www.bio-data-gmbh.de

 
www.derma-laden.de

DermaLaden
Naturprodukte für Allergiker, Haut-und Umwelterkrankte
www.derma-laden.de

 

www.senorita.ro

 

 
CHARITY GALA 2012 Odette Budin - Desnudate Mujer (D. Bisbal) Massenet Meditation from Thais Odette Budin Odette Budin - Czardas ( Vittorio Monti) Odette Budin - Salut d'Amour (E. Elgar)
 

Promotie produse Energy© Cosmetic:
Comanda acum minim doua produse Energy© Cosmetic sau Equiderm Plus si vei primii gratuit (in limita stocului disponibil) albumul Passion al violonistei Odette Budin – imaginea de marca a produselor Energy© Cosmetic in Romania.


 

Informatii

Ce sunt produsele Energy Cosmetic?


     Energy Cosmetic sunt produse dermato-cosmetice de înaltă clasă dezvoltate în mediu clinic şi prin teste de laborator complexe în decursul a peste 10 ani de cercetare în clinica de dermatologie şi boli de mediu din Neukirchen, Germania. 

     Produsele Energy Cosmetic se deosebesc de toate celelalte produse concurente ale unor nume mari din domeniu prin faptul că au luat naştere efectiv în tratamentul clinic al afecţiunilor dermatologice şi alergologice printr-un proces de selectare a unor substanţe active conform unor principii ce tratează cauza şi nu efectul şi nu sunt, spre deosebire de toate acestea, rezultatul unor „căutări” comerciale.

    Creatorul acestora, Prof. Dr. John Ionescu, unul dintre cele mai importante nume în comunitatea medicală şi universitară internaţională, este cunoscut în special pentru metodele sale de tratament integrat al afecţiunilor dermatologice şi alergice fără citostatice, cortizon şi radiaţii, metodele sale de diagnosticare şi tratament constituind obiectul a nu mai puţin de 200 lucrări ştiinţifice de specialitate.

 

De ce Energy Cosmetic?


     Pentru că sunt produse de o calitate ireproşabilă ce prezintă o combinaţie unică de agenţi ce aduc aport energetic la nivel celular, precum şi ingrediente cu rol regenerativ şi de echilibrare metabolică şi imunologică.

    Pentru că sunt produse ce nu conţin conservanţi, coloranţi, parfum sau hormoni şi sunt bine tolerate de către toate persoanele cu orice tip de piele şi în special de către cele cu epiderma foarte sensibilă la factorii de mediu.

    Pentru că sunt produse recompensate cu calificativul maxim de către unul dintre cele mai exigente institute de audit din lume, Dermatest Germania. 

 

Linia de produse Energy Cosmetic


     Gama de produse Energy Cosmetic este alcătuită din 6 produse fiecare destinat unui anume scop: CELL Energy (revitalizare şi stimulare celulară), ENERGO Repair Complex (antirid, anticearcăn, anti-aging), SLIM & SHAPE Body Lotion (anticelulitic, antivergeturi), SOLARIS SPF 25 (protecţie solară, anti-photo-aging), Energy Emulsion (protecţie zilnică şi regenerare) şi Equiderm Plus (supliment nutritiv, detoxifiant).

 

Cât costă?


     Preţul produselor comercializate în exclusivitate în Romania este în medie cu 15% - 25% mai mic faţă de preţul unic la nivel european, aceasta datorita politicii de promovare a producătorului. Spre exemplu, unul dintre cele mai bine vândute produse, ENERGO Repair Complex, costă 179,8lei (aprox. 40Euro) faţă de 53,5Euro, preţul unic european nepromoţional.

 

Cum cumpăr?


    Nimic mai simplu – completezi un formular de comandă şi vei fi contactat / contactată pentru livrare cu plata ramburs, fără înregistrare, cont … user …. parolă. Shop-ul nostru preia comenzile dvs. 24 ore din 24 de ore şi livrează produsele dorite în interval de 48 ore prin sistemul de curier.

    Pentru informaţii suplimentare vă stăm la dispoziţie atât noi cât şi clinica specială din Neukirchen (www.spezialklinik-neukirchen.de / Fax. 0049 9947 28109).

 

De retinut ...

   

    Nu depozitati produsele Energy Cosmetic in frigider si nici nu le expuneti la variatii mari de temperatura - este posibil ca mecanismul de antrenare cu vid al continutului sa prezinte disfunctionalitati (Energo Repair Complex; Solaris SPF si Slim&Shape Body Lotion).

    Nu livram produsele comercializate decat in Romania aceasta datorita intelegerii cu producatorul de a asigura un pret mult redus fata de alte piete de desfacere.

    Expediem produsele comandate doar prin curier rapid - nu desfacem produsele in nicio locatie (shop / centru de ridicare).

    Pentru plata prin internet banking va rugam sa ne precizati ca doriti aceasta modalitate de achitare in rubrica din formularul de comanda. Va vom trimite datele necesare platii, iar din momentul alimentarii contului nostru vom proceda la expediere.

    Nu preluam comenzi prin telefon decat de la clientii ce au mai comandat si cunosc gama noastra de produse - Este important sa va informati complet despre ceea ce va pot oferii produsele noastre dermato-cosmetice, efectele pe care la puteti obtine, dar si modul de utlizare, informatii pe care le gasiti pentru fiecare produs pe pagina Produse - Prospectele produselor livrate sunt doar in limba engleza si germana.

 

Recomandari

 

   Ten gras (frunte si nas), tern, deshidratat, cu acnee (mai putin rozacee) - folositi CELL Energy seara, pe pielea demachiata si curatata cu sapun lichid - evitati zona ochilor si aplicarea peste sau impreuna cu alte produse cosmetice. Nu folositi daca suferiti de telangiectazie - produsul CELL Energy produce vazo-dilatatie puternica.

   Riduri, cearcane, ten foarte sensibil, imbatranit - folositi ENERGO Repair Complex seara, pe pielea demachiata si curatata cu sapun lichid - se aplica inclusiv pe pleoape - este recomandat a nu se aplica peste alte produse de ingrijire sau impreuna cu acestea (efect diminuat).

   Celulita, vergeturi, piele deshidratata, redefinire a formelor - folositi Slim&Shape aplicat si masat energic pe zonele cu probleme - Cele mai bune rezultate se obtin alaturi de activitate sportiva si sauna, precum si prin inlocuirea unei mese din zi cu suplimentul Equiderm Plus.

   Piele sensibila la soare, pigmentata neuniform, ten deschis la culoare (tip I) - folositi SOLARIS SPF aplicat pe tot corpul, inclusiv pe fata - Cele mai bune rezultate se obtin prin folosirea produsului anterior (3-4 zile) expunerii la soare sau solar - Produsul SOLARIS SPF foloseste un principiu natural de protectie (si nu substante foto-blocante pe baza de metale) secretia de melanina ce are ca efect un bronz tonic imediat, fara a se trece prin faza inrosirii pielii sau pericolul de arsuri.

   Psoriazis, neurodermatite - Folositi produsul Equiderm Plus in doza recomandata (16g - masura inclusa in recipient) alaturi de Energy Emulsion (aplicare locala). Excludeti din dieta carnea rosie, alcolul si branzeturile fermentate. Nota - produsul Equiderm Plus nu inlocuieste tratamentul clinic si are un efect limitat in functie de stadiul afectiunii dermatologice.